Міжнародна конференція з арт-терапії

Запрошуємо взяти участь у

ХІІ МІЖНАРОДНІЙ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІЙ

НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

ПРОСТІР АРТ-ТЕРАПІЇ :

мистецтво життя

27-28 лютого 2015 року

Запрошуємо взяти участь у

ХІІ МІЖНАРОДНІЙ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇПРОСТІР АРТ-ТЕРАПІЇ : мистецтво життя

27-28 лютого 2015 року

Як й завжди ми будемо раді зустрітися з Вами наприкінці зими! До участі запрошуються психологи, соціальні працівники, психотерапевти, психіатри, педагоги, вихователі, спеціалісти, що цікавляться арт-терапією, та професійні арт-терапевти. Ми пропонуємо доповіді, майстер-класи та лабораторії та інші творчі форми відновлення ресурси та набуття нового досвіду.

Метою проведення конференції є створення інформаційного поля для конструктивного спілкування фахівців з арт-терапії та сприяння підвищенню рівня теоретичних знань, удосконаленню практичних вмінь та навичок фахівців в сфері арт-терапії.

У програмі конференції

обговорення фундаментальних та спеціалізованих питань щодо використання арт-терапії, танцювально-рухової терапії, казкотерапії, музикотерапії та інших споріднених напрямів допомоги особистості в сучасних системах психокорекційних, психотерапевтичних, психопрофілактичних, реабілітаційних та інших заходів, а також майстер-класи спеціалістів з арт-терапії.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами:

+38(093)7884738

+38(093)7884738 ;

+38(067)2748968

+38(067)2748968.

Учасники конференції отримують сертифікати участі

Організаційний внесок за участь у конференції становить 300 грн. (для студентів та членів ВГО „Арт-терапевтична асоціація” за умови сплати членського внеску – 200 гривен.). Для психологів-волонтерів, що допомагають іншим – спеціальні умови. Організаційні внески підуть на видання матеріалів конференції, презентаційні матеріали для кожного учасника та інші організаційні витрати). До участі в майстер-класах та лабораторіях запрошуються лише учасники, що пройшли реєстрацію та внесли організаційний внесок.

Previous
Previous

Відкрито набір в нову групу навчання арт-терапії.

Next
Next

Нова група навчання арт-терапії “Теорія та практика арт-терапії: розмаїття підходів”