Нова група навчання арт-терапії “Теорія та практика арт-терапії: розмаїття підходів”

НОВА ГРУПА НАВЧАННЯ З АРТ-ТЕРАПІЇ!

Шановні друзі та колеги!

Життя триває! Треба і далі робити те, що вмієш, та навчатися, щоб наблизитися до того, чого прагнеш!

Інформація щодо початку нової групи з навчання арт-терапії! Ласкаво просимо!

Арт-терапія зараз, в той особливий період, що переживає наше суспільство, є дієвим методом допомоги, майже єдиним, і дуже затребуваним. Ми готові ділитися нашими знаннями!Анкети треба надсилати на адресу art.therapy1@gmail.com. Залишився лише тиждень! ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ

Курс підвищення кваліфікації

«Теорія і практика арт-терапії: розмаїття підходів»

Курс спрямований на ознайомлення психологів з практикою застосування арт-терапевтичних технологій у консультуванні та психотерапії. Особлива увага приділяється розвитку тілесної й емоційної чутливості, а також умінню по-творчому вирішувати терапевтичні й дидактичні завдання.

Курс призначений для практичних і медичних психологів, соціальних працівників, педагогів, студентів старших курсів психолого-педагогічних спеціальностей і представників творчих професій.

Основна мета: оволодіти теорією та практичними навиками роботи з методами арт-терапії; розкрити особистісний потенціал учасників програми.

Основні завдання:

  • Набути досвід практичного застосування арт-терапії в групі.

  • Оволодіти вмінням інтерпретувати, прогнозувати, корегувати поведінку іншої людини, спираючись на невербальні компоненти людського буття та продукти арт-діяльності.

  • Розвити емпатію, саморефлексію, сформувати професійну свідомість та етику.

  • Покращити суб’єктивне самопочуття та укріпити психічне здоров’я.

Навчальна програма розрахована щонайменш на 360 годин

Студенти обирають для вивчення один з напрямів спеціалізації: арт-терапія в соціальній сфері, танцювально-рухова терапія, казкотерапія, арт-терапія в роботі із сім’єю. Пропонуються інші додаткові теми для поглибленого вивчення. Програма передбачає участь в тренінгах особистісного зростання та супервізіях, індивідуальну терапію, творчі завдання.

Команда провідних арт-терапевтів Асоціації пропонує своє авторське бачення навчання арт-терапії, де класичні методи доповнюються новаторськими, утворюючи науково-обґрунтований навчальний комплекс. Серед викладачів О.А. Бреусенко-Кузнєцов, доц., к. психол. н.; О.Л. Вознесенська, ст. н. с., к. психол. н; Мова Л.В., доц., к. психол. н., О.М. Скнар, к. психол. н., М.Ю. Сидоркіна, к. психол. н., Ю.Д. Гундертайло, Н.О. Єщенко, Т.А. Тамакова та ін.

За підсумками навчання видається державне свідоцтво з підвищення кваліфікації та сертифікат ВГО “Арт-терапевтична асоціація”.

Програма складається з 10 модулів по 24 години.

Перший модуль планується на 25-27 березня 2016 року.

Група – до 25 осіб. Зарахуванню на навчання передує співбесіда та анкетування.

Додаткова інформація: art.therapy1@gmail.com;

067-2748968067-2748968 Оксана, 093-7884738093-7884738 Олена, 067-4467626067-4467626 Людмила

ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ

Previous
Previous

Міжнародна конференція з арт-терапії

Next
Next

ВСЕСВІТНІЙ КОНГРЕС ДИТИНИ “Ідентичність і сім’я”, 17-19 жовтня 2014 року